Programma en workshops van Nationaal BREEAM Congres bekend

02 april 2019

Welke de rol spelen de thema’s circulariteit, klimaatadaptatie, gezondheid en Paris Proof binnen BREEAM? Met die vier thema’s gaan sprekers en bezoekers op 16 april aan de slag, tijdens de derde editie van het Nationaal BREEAM Congres in Eindhoven.

Sprekers

Het programma en de workshops zijn inmiddels bekend. Onder anderen Shamir Ghumra (director BREEAM, BRE London) en Andy van den Dobbelsteen (hoogleraar Climate Design & Sustainability, TU Delft) maken als sprekers hun opwachting. Ook Elphi Nelissen (hoogleraar Building Sustainability TU Eindhoven) is dit jaar weer aanwezig om meer te vertellen over aankomende innovaties op het gebied van duurzaam bouwen. Odette Ex (oprichter en eigenaar Ex Interiors), interieurarchitect van CIRCL én de Triodos Bank, zal een bevlogen verhaal houden over de noodzaak en uitdaging van circulair ontwerpen. Clemens Brenninkmeijer (managing director Redevco Netherlands) deelt zijn ervaring met de portfolioaanpak van BREEAM-NL In-Use. Bekijk het volledige programma hier.

Workshops

Naast het plenaire programma zijn er ook twee workshoprondes. Een overzicht van die workshops vind je hier. Er is plaats voor maximaal 400 deelnemers. BREEAM-NL Experts die dit congres bijwonen, voldoen hiermee aan hun jaarlijkse educatieverplichting. 

Supporters 

Het Nationaal BREEAM Congres wordt mede mogelijk gemaakt door InterfaceAlklima en CFP Green Buildings.