Nieuws

BREEAM-NL: laat het zien met een plaquette

Heb je een BREEAM-NL keurmerk behaald, dan wil je dat natuurlijk laten zien. Dat kan met een houten BREEAM-NL plaquette.

Elke opdrachtgever van een BREEAM-NL certificering krijgt een officieel certificaat, wanneer het keurmerk is behaald. Maar wist je dat je bij DGBC ook een houten plaquette kunt bestellen? Deze blikvanger vestigt nog meer aandacht op je duurzame prestaties.

Aan de muur

Op de plaquette staan onder andere de projectnaam, plaatsnaam en de score van het project. Je kunt hem binnen neerzetten of aan de muur hangen. De maten zijn 560 mm breed x 420 mm hoog. De plaat heeft een dikte van 40 mm.

De plaquettes worden gemaakt van massief eikenhout (met FSC-keurmerk) en gegraveerd met een laser. Er is dus geen inkt of een ander product nodig bij de productie. De kosten voor een houten plaquette bedragen € 500 (excl. btw) en € 10 verzendkosten.

Officiële uitreiking

Wil je nog wat extra aandacht besteden aan de certificering? DGBC beheert het BREEAM-NL keurmerk in Nederland en ondersteunt je graag met de communicatie en pr rond je behaalde BREEAM-NL certificaat. Zo kan DGBC meewerken aan een officiële uitreiking van het certificaat of de plaquette en zorgen voor zichtbaarheid op de website van BREEAM-NL.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden of een conceptontwerp ontvangen, neem dan contact met ons op.

Gerelateerd nieuws

Exterieur hoofdkantoor Fugro

Toekomstbestendig bouwen in de praktijk: Fugro's nieuwe hoofdkantoor

15 mei 2024
Hoe bereik je een duurzaam en toekomstbestendig kantoor? In gesprek met Michiel Dessens, Project Director Fugro New Headquarters, en Isolda...
BREEAM letters op Nationaal BREEAM Congres in Beatrix Theater

Is het nou BREAM, BREAAM of BREEAM?

13 mei 2024
Als je wilt aantonen hoe duurzaam een gebouw is, kun je daar in Nederland verschillende instrumenten en keurmerken voor gebruiken. Daarbij...
BREEAM-NL modulaire updates

Stap voor stap verduurzamen met kleinere updates van BREEAM-NL

8 mei 2024
Waar energie en gezondheid de belangrijkste onderwerpen waren in de beginjaren van BREEAM-NL, spelen circulariteit, klimaatadaptatie en...