Word Expert of Assessor

DGBC Academy verzorgt de verplichte BREEAM-NL trainingen om gecertificeerd BREEAM-NL Expert of Assessor te worden.  

TrainingsdeelStudie- en HarmonisatiebijeenkomstModulesIn-company
123
2
3
++

Trainingsprogramma

1

BREEAM-NL Algemeen

 •   3:45 uur
 •   750

Wilt u BREEAM-NL Expert of Assessor worden of wilt u basiskennis vergaren om een opdrachtgever te kunnen adviseren, of om bouwteamcollega’s te informeren? Dan is BREEAM-NL Algemeen uw eerste stap. Tijdens de training leert u in een dagdeel meer over de Dutch Green Building Council en over de BREEAM-NL systematiek. Na afloop van de training bent u klaar voor deel 2 BREEAM-NL Expert.

Let op! Bent u al goed bekend met BREEAM-NL? Dan is het ook mogelijk om BREEAM-NL Algemeen online te volgen. Sneller en voordeliger.

Online toetsKlassikale training

2

BREEAM-NL Expert

 •   1 dag
 •   1.500

De BREEAM-NL Expert heeft een cruciale rol in elke BREEAM-NL certificering. Het certificeringsproces vereist gedegen en nauwgezette dossieropbouw van de duurzaamheidsprestatie van het project. Of het nu gaat om een gebouw, gebied of sloopproject; de BREEAM-NL Expert is de spin in het web. Hij of zij coördineert, controleert en verzamelt, en biedt het complete dossier aan ter controle van de BREEAM-NL Assessor. U kiest van te voren voor welke projecten u BREEAM-NL Expert wilt worden. Er zijn vier mogelijkheden:

GebiedsontwikkelingNieuwbouwIn-UseSloop & Demontage

3

BREEAM-NL Assessor

 •   1 dag
 •   2.000

Wanneer u als onafhankelijk deskundige gebouwen wilt beoordelen op duurzaamheidsprestatie volgens de BREEAM-NL-normen, kiest u voor BREEAM-NL Assessor. U heeft daarvoor wel deel 1 en 2 succesvol afgerond. Na afloop van de training maakt u een schema-specifiek Assessor Examen.

Assessortraining

2

Studie- en Harmonisatiedag Expert en Assessor

 •   1 dagdeel
 •   220

Erkend blijven als BREEAM-NL Expert of Assessor? Kom dan minimaal één keer per jaar naar een Studie- en Harmonisatiebijeenkomst. De Experts en Assessoren worden gedurende deze middag gezamenlijk op de hoogte gebracht van de laatste stand van zaken over de BREEAM-NL keurmerken en kunnen kennis opdoen in specifieke duurzaamheidsonderwerpen in één van de workshops die tijdens de Studie- en Harmonisatiebijeenkomsten plaatsvinden. Na de pauze gaan de Assessoren met elkaar harmoniseren terwijl de Experts een tweede workshop zullen bijwonen. Zo kun je weer een jaar lang je werkzaamheden als BREEAM-NL Expert of Assessor uitvoeren. Jij bepaalt zelf het moment in het jaar waarop je de Studie- en Harmonisatiebijeenkomst volgt.

Studie- en Harmonisatiebijeenkomst

3

Harmonisatiebijeenkomst

 •   1 dagdeel
 •   150

Wilt u erkend blijven als BREEAM-NL Assessor? Dan bent u verplicht om ten minste eens per kalenderjaar deel te nemen aan een Harmonisatiebijeenkomst. Deze Harmonisatiebijeenkomsten zijn vanaf 2017 geïntegreerd in de Studie- en Harmonisatiebijeenkomsten.

Harmonisatiebijeenkomst
+

BREEAM-NL Modules

 •   1 dagdeel
 •   750

Er bestaan projecten die niet met de reguliere BREEAM-NL richtlijnen kunnen worden beoordeeld. Hiervoor zijn aangepaste richtlijnen ontwikkeld. Ook lanceert de DGBC regelmatig nieuwe producten die het certificeren gebruiksvriendelijker maken. Speciaal voor nieuwe BREEAM-NL beoordelingsrichtlijnen en voor nieuwe producten organiseert de Dutch Green Building Council de BREEAM-NL Modules. Kies welke module voor u interessant is.

DatacentersMilieuprestatieberekening

+

BREEAM-NL training In-company

 •   in overleg

Speciaal voor organisaties met bedrijfs- of sectorspecifieke vragen over BREEAM-NL biedt DGBC Academy maatwerk oplossingen. 

In-company

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Participanten van de DGBC ontvangen 25% korting op alle trainingen van de DGBC Academy.