Word Expert of Assessor

DGBC Academy verzorgt de verplichte BREEAM-NL trainingen om gecertificeerd BREEAM-NL Expert of Assessor te worden.  

TrainingsdeelPermanente educatieverplichtingModulesIn-company
123
2
3
++

De hieronder genoemde prijzen zijn de reguliere tarieven vanaf 1 januari 2020 voor organisatie die geen partner zijn van DGBC. Partners (met uitzondering van het ZZP partnerschap) ontvangen 25% korting op trainingen van de DGBC Academy.

Trainingsprogramma

1

BREEAM-NL Algemeen

 •   3:45 uur
 •   770

Wil jij BREEAM-NL Expert of Assessor worden of wil jij basiskennis vergaren om een opdrachtgever te kunnen adviseren, of om bouwteamcollega’s te informeren? Dan is BREEAM-NL Algemeen jouw eerste stap. Tijdens de training leer je in een dagdeel meer over de Dutch Green Building Council en over de BREEAM-NL systematiek. Na afloop van de training ben je klaar voor deel 2 BREEAM-NL Expert.

Let op! Ben jij al goed bekend met BREEAM-NL? Dan is het ook mogelijk om BREEAM-NL Algemeen online te volgen. Sneller en voordeliger.

Online toetsKlassikale training

2

BREEAM-NL Expert

 •   1 dag
 •   1.540

De BREEAM-NL Expert heeft een cruciale rol in elke BREEAM-NL certificering. Het certificeringsproces vereist gedegen en nauwgezette dossieropbouw van de duurzaamheidsprestatie van het project. Of het nu gaat om een gebouw, gebied of sloopproject; de BREEAM-NL Expert is de spin in het web. Hij of zij coördineert, controleert en verzamelt, en biedt het complete dossier aan ter controle van de BREEAM-NL Assessor. Je kiest van te voren voor welke projecten je BREEAM-NL Expert wilt worden. Er zijn vier mogelijkheden:

GebiedNieuwbouwIn-UseSloop & Demontage

3

BREEAM-NL Assessor

 •   2 dagdelen
 •   2.055

Wanneer jij als onafhankelijk deskundige gebouwen wilt beoordelen op duurzaamheidsprestatie volgens de BREEAM-NL-normen, kies je voor BREEAM-NL Assessor. Je hebt daarvoor wel deel 1 en 2 succesvol afgerond. Na afloop van de training maak je een schema-specifiek Assessor Examen.

Assessortraining

2

Permanente Educatieverplichting

 •   1 dagdeel
 •  variërend

Erkend blijven als BREEAM-NL Expert? Kom dan minimaal één keer per naar een bijeenkomst voor permanente educatie. De Experts worden gedurende deze bijeenkomsten gezamenlijk op de hoogte gebracht van de laatste stand van zaken over de BREEAM-NL keurmerken en kunnen kennis opdoen in specifieke duurzaamheidsonderwerpen. Zo kun je weer een jaar lang je werkzaamheden als BREEAM-NL Expert uitvoeren. Gedurende het jaar worden verschillende bijeenkomsten aangeboden voor permanente educatie.

Permanente educatie

3

Harmonisatiebijeenkomst Assessor

 •   1 dagdeel
 •   0

Erkend blijven als BREEAM-NL Assessor? Kom dan minimaal één keer per kalenderjaar naar een Harmonisatiebijeenkomst. De Assessoren worden naast de harmonisatie ook gedurende deze middag gezamenlijk op de hoogte gebracht van de laatste stand van zaken over de BREEAM-NL keurmerken. Hierna kan je weer een jaar lang je werkzaamheden als BREEAM-NL Assessor uitvoeren. De harmonisatiebijeenkomsten worden het hele jaar door aangeboden.

Harmonisatiebijeenkomst

+

BREEAM-NL Modules

 •   1 dagdeel
 •   750

Er bestaan projecten die niet met de reguliere BREEAM-NL richtlijnen kunnen worden beoordeeld. Hiervoor zijn aangepaste richtlijnen ontwikkeld. Ook lanceert de DGBC regelmatig nieuwe producten die het certificeren gebruiksvriendelijker maken. Speciaal voor nieuwe BREEAM-NL beoordelingsrichtlijnen en voor nieuwe producten organiseert de Dutch Green Building Council de BREEAM-NL Modules. Kies welke module voor jou interessant is.

DatacentersMilieuprestatieberekening

+

BREEAM-NL training In-company

 •   in overleg

Speciaal voor organisaties met bedrijfs- of sectorspecifieke vragen over BREEAM-NL biedt DGBC Academy maatwerk oplossingen. 

In-company

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Partners van de DGBC ontvangen 25% korting op alle trainingen van de DGBC Academy.