CSU verdient extra sterren voor duurzaam hoofdkantoor

04 februari 2019

CSU heeft voor zijn hoofdkantoor in Uden een verlengd en uitgebreid BREEAM-NL In-Use-certificaat ontvangen. Jan Roersen (auditor van adviesorganisatie W4Y) reikte het certificaat uit tijdens vakbeurs Facilitair aan Suzan Stadhouders, lid van de Raad van Bestuur van CSU.

BREEAM-NL is de Nederlandse versie van de internationale BREEAM-richtlijn om de duurzaamheidsprestatie van een gebouw te bepalen. De toevoeging ‘In-Use’ geeft aan dat het gaat om een gebouw dat niet alleen duurzaam gebouwd is, maar ook duurzaam in gebruik is: een hoge waardering. Het nieuwe certificaat is drie jaar geldig.   

Dit artikel is afkomstig van facto.nl

Twee sterren extra voor duurzaam hoofdkantoor

Rob Boers, Manager Kwaliteit Arbo en Milieu bij CSU: “De afgelopen tijd hebben we hard gewerkt aan de duurzame prestaties van ons gebouw. En met resultaat. Na de intensieve audit van W4Y was de conclusie dat we op de drie onderdelen Gebouw, Beheer, Gebruik allemaal drie sterren scoren oftewel een prestatie neerzetten die ‘Very Good’ is. Dat betekent dat we voor Beheer onze drie sterren behouden en voor categorieën Gebouw en Gebruik van twee naar drie sterren zijn gegaan.”

Over CSU

CSU is vanuit diverse vestigingen landelijk actief in schoonmaak. De onderneming heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Barendrecht, Eindhoven en Rijswijk.  CSU biedt werk aan ruim 15.000 mensen en behoort tot de top 3 van schoonmaakbedrijven in Nederland.