Toolbox Nieuwbouw, In-Use en Gebied vernieuwd

28 april 2014

In de Toolboxen voor BREEAM-NL Nieuwbouw, In-Use en Gebied zijn een aantal verbeteringen doorgevoerd. Zo is de layout aangepast aan de internationale huisstijl die bij BREEAM hoort. Naast de grafische aanpassingen zijn er ook een aantal inhoudelijke wijzigingen doorgevoerd. Zo is het mogelijk om bestanden aan een project te koppelen, bijvoorbeeld plattegrondtekeningen of inspectierapporten van een Assessor. Ook kunt u meerdere bestanden tegelijkertijd uploaden en koppelen aan credits.
 
Technische wijzigingen in In-Use
De Assessmenttool In-Use is wat betreft stijl en techniek helemaal in lijn gebracht met de andere Assessmenttools. Dit heeft geleid tot een aantal technische wijzigingen. Zo is de In-Use tool vanaf nu te benaderen via een nieuwe url: Inuse.assessmenttool.nl. U kunt de Assessmenttools het beste bereiken via www.assessmenttool.nl.
 
Single Sign On
Voor alle tools maakt u gebruik van één gebruikersnaam en wachtwoord: Single Sign On. Heeft u een naast uw Single Sign On nog aparte inloggegevens voor de In-Use tool? Deze komen te vervallen. U kunt in de nieuwe In-Use tool gewoon inloggen met uw Single Sign On. Een account aanvragen doet u via auth.dgbc.nl.