Extra BREEAM-NL Nieuwbouw en Renovatie Experttraining in Den Haag

27 februari 2019

Wegens groot succes is er een extra BREEAM-NL Nieuwbouw en Renovatie Experttraining ingepland op 13 maart 2019 in Den Haag. Want met een markt die constant vraagt om vernieuwing en verandering, wordt ook gevraagd om het verbeteren van jouw inzetbaarheid, op een duurzame manier. Met deze training word je een autoriteit in je vakgebied en kan je specifieke projecten begeleiden.

In-Company trainingen

Wil jij je hele team op de hoogte brengen van BREEAM-NL, en wil je dat zo efficiënt mogelijk organiseren? Vanaf 8 personen is het mogelijk om kosten- en tijdeffectief een heel team op de hoogte te brengen van BREEAM NL. Op jullie eigen locatie, dus geen reistijd, en we gaan specifiek in op de praktijk die voor jullie organisatie interessant is. Bekijk hier onze In-Company trainingen.

10 jaar BREEAM-NL

BREEAM-NL bestaat in 2019 tien jaar! BREEAM-NL is dé meest gebruikte methodiek in Europa om de duurzaamheidsprestaties van gebouwen inzichtelijk te maken. Sinds de lancering van BREEAM-NL in 2009 is het hard gegaan. Inmiddels is meer dan elf miljoen vierkante meter vloeroppervlakte gecertificeerd.