Eerste sprekers BREEAM Congres 2018 bekend

05 februari 2018

Op dinsdag 20 maart 2018 vindt voor de tweede keer het Nationaal BREEAM Congres plaats, in de Rotterdamse Schouwburg. Dit jaarlijks terugkerende evenement is toegankelijk voor iedereen die meer wil weten over BREEAM-NL. Het thema van het congres is: Circulariteit meetbaar maken. Inmiddels zijn de eerste sprekers van het congres bekend. Het belooft een interessante en leerzame en inspirerende dag te worden. 

De sprekers

De sprekers op het congres zijn onder andere: 
Elphi Nelissen; voorzitter Transistieagenda Circulaire Bouweconomie over de voorwaarden voor circulair succes bij de ambitieuze doelen uit de Transitieagenda
Ruben Terlou; documentairemaker en fotograaf. In woord en beeld over de ontwikkelingen die in China spelen op het gebied van duurzaamheid en circulariteit
Eva Gladek; oprichter en CEO van Metabolic, over het toepassen van circulaire principes in de gebouwde omgeving

Het programma van het congres

U wordt op de hoogte gebracht van de laatste stand van zaken over de BREEAM-NL keurmerken en u doet kennis op in specifieke duurzaamheidsonderwerpen in één van de workshops. Het congres is zowel interessant voor mensen die nog weinig weten over het BREEAM-NL keurmerk, als voor BREEAM-NL Experts en Assessoren. BREEAM-NL Experts voldoen met deelname aan het congres aan hun jaarlijkse educatieverplichting. 

Datum en tijdDinsdag 20 maart 2018, 09:00 - 17:00 uur
Locatie 

Rotterdamse Schouwburg; Het Schouwburgplein in Rotterdam is één van de pleinen van 7-Square-Endeavour.  Een internationaal samenwerkings- en verduurzamingsproject met als missie steden toekomstklaar te maken.

Deelnemen

Er is plaats voor maximaal 350 deelnemers. Deelnemen aan dit congres kost € 349,- excl BTW. Voor DGBC Participanten geldt een korting van 25% (de prijs wordt dan € 261,75 excl BTW). U kunt zich hier aanmelden.