BREEAM-NL Supporters

BREEAM-NL bestaat in 2019 tien jaar! Om de adoptie van de verschillende keurmerken door de markt te vergroten alsmede de zichtbaarheid van BREEAM-NL te vergroten, werken we vanaf 2019 samen met BREEAM-NL Supporters. Alklima 

Alklima is al meer dan 20 jaar exclusief importeur van Mitsubishi Electric Living Environment Systems voor Nederland. Naast deze hoogwaardige klimaatsystemen hebben zij een compleet leveringsprogramma. Ze leveren tevens installatie- en montagematerialen (waaronder het complete Big Foot-assortiment). 

Vanuit de filosofie ‘Samenwerking met meerwaarde’ bieden zij advies en begeleiding aan installateurs, adviseurs en alle andere partijen in de bouwkolom; bijvoorbeeld op het gebied van BREEAM, nul-op-de-meter-programma’s, en via het Alklima College een geaccrediteerde opleiding voor technisch koelmonteur.

CFP Green Buildings

CFP heeft als missie om alle gebouwen en woningen van Nederland te verduurzamen. CFP biedt online en offline advies en implementatie van duurzaamheid. De activiteiten van CFP hebben invloed op meer dan 200.000 gebouwen in 7 landen. Onze klanten zijn o.a. ABN AMRO Bank, ING Bank, Volksbank, BNG Bank, Rabobank, Vivat, AMC Ziekenhuis, UMC Utrecht, Vattenfall, grote gemeentes als Rotterdam, Den Haag en Utrecht, verschillende Ministeries, musea en technische bedrijven zoals Strukton, Croonwolter&dros en Unica.

Interface

Interface wil een ‘Climate fit for Life’ creëren, waarbij het gezond leven van en op deze planeet centraal staat. Met de missie Climate Take Back, willen ze niet alleen door circulaire oplossingen met een zo laag mogelijke CO2-voetprint positief bijdragen, maar ook producten en processen ontwikkelen die klimaatverandering tegengaan. Tapijttegels die gemaakt zijn met biobased grondstoffen, zoals Conscient of onze nieuw CircuitBac Green-rug en een fabriek die functioneert als een bos.

Daarbij wil Interface ‘Positive Spaces’ creëren met onze modulaire en circulaire vloeroplossingen en mensen helpen om het beste uit zichzelf te halen. Dankzij de expertise van architecten en ontwerpers kan de vloer bijdragen aan een ruimte waarin mensen opbloeien. De gezondheid en het geluk van de gebruikers van een gebouw is de belangrijkste verantwoordelijkheid zowel vanuit een ethisch als vanuit zakelijk oogpunt.