Thomas R. Malthusstraat 1-3

Asset
Score
32,6%
Asset
20,6%
Beheer
Schema
In-Use
Verlopen
Certificaat geldig tot

Adam Smith Building is gesitueerd aan de verlengde Zuidas tussen de ringweg A10 en de A4, de Riekerpolder. Direct tegenover het gebouw is hotel Artemis (Dutch Design Hotel) met 230 kamers gecombineerd met een congrescentrum gelegen. Adam Smith Building bestaat uit een laagbouw en een hoogbouw, deze 2 bouwdelen zijn onderling met elkaar verbonden door een ruime entreehal, atrium en diverse loopbruggen.

Het hoogwaardig kantoorgebouw 'Adam Smith Building' heeft een zeer luxe doch zakelijke uitstraling, dit door het gebruik van hoogwaardige materialen als natuursteen, aluminium en beukenhout en het transparante ontwerp van architectenbureau Aukett Associates Europe.

De 10e etage van de Thomas R. Malthusstraat is onderdeel van SpacEasy, een nieuw concept van Fortress. Bij SpacEasy zijn flexibiliteit en transparantie de kernwaarden. Huren kan al vanaf 3 maanden en u kan zelf uw servicepakket samenstellen. Dit servicepakket varieert van extra parkeermogelijkheden tot een volledig ingerichte kantoorruimte. Zelfs een compleet op maat samengesteld pakket aan ICT- leveringen is optioneel. Met een paar klikken op de knop heeft u de gewenste kantoorruimte, de huurperiode en het servicepakket samengesteld en is de totale huursom direct zichtbaar.