Hesselink Koffie

Asset
Score
30,2%
Asset
Schema
In-Use
14 juni
2020
Certificaat geldig tot

Hesselink Koffie staat voor aandacht. Aandacht voor jezelf en voor elkaar. Bij Hesselink Koffie geloven ze dat koffie het verschil in de dag kan maken. In ons drukke bestaan zijn koffiemomenten de momenten waarop we even stil staat en de tijd nemen om met aandacht te beleven. Dit zijn de momenten waarop u uw herinneringen maakt.

Als familiebedrijf benadert Hesselink Koffie koffieproductie- en bereiding al 130 jaar vanuit de filosofie dat alles wat je tijd en aandacht geeft beter wordt. Koffie en familie zijn voor ons onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hesselink streeft er naar om de klant een optimaal gevoel van comfort te geven iedere keer dat men Hesselink Koffie drinkt.

Van productie tot bereiding: Hesselink vindt dat iedereen gelukkiger moet worden van koffie. Daarom zien ze toe op een duurzame en eerlijke totstandkoming van hun kwaliteitsproducten.

Dat alles gebeurd vanuit een kantoor en productielocatie in Winterswijk. 

Hierbij is het plan om het huidige kantoor en productielocatie door middel van een stuk aanbouw te verbinden met de naastgelegen logistieke hal die door de firma Hesselink is aangekocht. Hiermee wordt dat dan 1 productielocatie. De realisatie van deze plannen staat gepland voor het najaar van 2018 zoals uit de bijgesloten planning ook blijkt.