Databankweg 26

Asset
Score
51,0%
Asset
Schema
In-Use
09 maart
2021
Certificaat geldig tot

Uitgegeven certificaten

Databankweg 26 bevindt zich in De Hoef, in Amersfoort, naast knooppunt Hoevelaken. Het multi-tenant kantoorgebouw bestaat uit twee bouwdelen, Amveste en Amborch, welke zijn verbonden middels een droogloop. Het gebouw bestaat uit 6 bouwlagen; een parkeerkelder (onder het parkeerterrein), de begane grond met bedrijfsrestaurant, receptie en corridor naar naastliggende gebouw en bouwlaag 1 t/m 4. Verder is er een groen dak aanwezig, parkeerterrein, fietsenstalling.

 

Het kantorencomplex bestaat uit twee moderne kantoorgebouwen (bouwjaar 2000) met een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van 15.840 m². Het pand heeft een perfecte zichtlocatie vanaf de A1. De kantoorgebouwen zijn met elkaar verbonden door middel van een glazen verbindingsgang.

Het kantoorgebouw is onderscheidend qua architectuur, heeft een representatieve uitstraling en ligt op een prominente, markante locatie. De architectuur en de afwerking van de gevels zijn van hoge kwaliteit; zo bestaan de fraaie gevels uit natuursteen en keramische gevelelementen, metselwerk en gecoate aluminium kozijnen. De materiaalkeuze is vooral onderhoudsarm.

Locatie:
Het kantoorgebouw is op een goede zichtlocatie gelegen op het kwalitatief hoogwaardige kantoren- en bedrijventerrein "De Hoef" te Amersfoort. Dit terrein ligt aan de oostkant van Amersfoort in de zuidwesthoek van het knooppunt Hoevelaken. Het maakt deel uit van de "Werkstad".

Parkeren:
Het complex beschikt over een zeer ruim parkeerterrein met ondergelegen parkeerdek van totaal 380 parkeerplaatsen (190 overdekt, 190 niet-overdekt); een parkeernorm van 1:35.

De kantoorgebouwen zijn in de basis voorzien van:
• vier 17-persoonsliften;
• entree met vide over twee bouwlagen en een invalidentoilet;
• systeem- bandrasterplafond met energiezuinige beeld-schermvriendelijke verlichtingsarmaturen, type TL5;
• verwarming en koeling door plafond-inductiesysteem en per vertrek van 180 cm individueel regelbaar;
• per verdiepingsvleugel een eigen pantry met diverse aansluitpunten, twee sanitaire units en een werkkast;
• wasbak en closetcombinatie uitvoering Sphinx Mycene;
• in de gevelzones een drievoudig gecompartimenteerde plintgoot;
• isolerende, zonwerende, licht groen getinte beglazing;
• per 3.60 mtr. een te openen raam;