Projecten

Asset
PASS 30,97%
Beheer
Gebruik

Waddinxveen Logistics, Transportweg 23

Waddinxveen is gelegen in de provincie Zuid-Holland op korte afstand van Gouda. Door de ligging nabij de snelweg en de Rotterdamse haven is het een aantrekkelijke locatie voor industrie. In Waddinxveen bevinden zich verschillende bedrijventerreinen, waaronder Distripark Doelwijk. Het bedrijventerrein biedt plaats aan grote, landelijk opererende bedrijven met een specialisatie in transport en logistiek.

 

Op dit bedrijventerrein is ‘Waddinxveen Logistics, Transportweg 23’ gevestigd. Dit gebouw omvat een grote bedrijfshal waarin groente en fruit wordt verpakt en heeft de beschikking over een groot perceel waar vrachtwagens kunnen manoeuvreren. Tevens beschikt het over een kantoorvleugel met kantinefaciliteiten en een sportruimte. Het pand wordt gebruikt door één huurder, te weten Combilo.

 

In totaal beslaat het gebouw 29,374 m2 bruto vloeroppervlak. Hiervan heeft 25,723 m2 een industriefunctie, 3,263 m2 een kantoorfunctie, 320 m2 een bijeenkomstfunctie en 68 m2 een sportfunctie. Van de industriefunctie bestaat 22,529 m2 uit koel-vriescellen. Het parkeerterrein biedt plaats aan 262 auto’s. Het pand is in bezit van een energielabel D, welke geen betrekking heeft op de industriefunctie.