Trainingen

BREEAM-NL Permanente Educatie

Om als BREEAM-NL Expert werkzaam te blijven moet je jaarlijks aan je permanente educatieverplichting voldoen. Dit kan onder andere door e-learnings te volgen. Met de e-learnings kun je vanaf je eigen werkplek én op het moment dat het jou uitkomt voldoen aan de jaarlijkse educatieverplichting. Inschrijven voor de e-learnings gaat via het Klantportaal. Bekijk hieronder een instructievideo en download hier de pdf-handleiding.

E-learnings

In de online leeromgeving om je permanente educatieverplichting (PE-punten) te behalen staan verschillende e-learnings voor je klaar. Denk hierbij aan onderwerpen zoals toxiciteit, BENG, Verduurzamen van bestaand vastgoed, Beoordelingsrichtlijn Nieuwbouw 2020 en nog veel meer. 

Opzet en werkvorm

De e-learnings variëren van opzet en werkvorm. Alle modules zijn volledig online te volgen, duren circa één uur en worden afgesloten met een minitoets om de opgedane kennis te toetsen. Om te voldoen aan je jaarlijkse verplichting moet je vóor het einde van het jaar drie e-learnings met goed gevolg hebben afgerond. Is dat gelukt? Dan ben je geslaagd en wordt jouw BREEAM-NL Expertdiploma automatisch met een jaar verlengd.

Voordelen

  • Behoud je Expertstatus vanaf je eigen werkplek of vanuit huis
  • Bekijk de e-learnings op elk gewenst moment
  • Kies zelf je favoriete thema's en onderwerpen
  • Toegang tot alle modules
  • Je hoeft geen keuze tussen de evenementen te maken
  • Voordeliger dan de fysieke evenementen
  • Je hebt tot 21 december 2024 de tijd om jouw drie PE-punten voor dit jaar te behalen

Andere mogelijkheden voor PE-punten

BREEAM-NL Experts die in het huidige jaar een BREEAM-NL Experttraining van een ander schema hebben gevolgd en daarin een diploma hebben behaald, hebben daarmee aan hun jaarlijkse educatieverplichting voldaan. Ook kunnen de Permanente Educatiepunten gehaald worden door deelname aan het Nationale BREEAM congres.

Volledige lijst beschikbare e-learnings

In de catalogus in het klantportaal staan e-learnings klaar over verschillende thema's en onderwerpen. Op diverse momenten in het jaar worden er nieuwe e-learnings toegevoegd. 

Vragen of opmerkingen?

Neem contact op met:

Fiona Evans

Fiona Evans

Laatste nieuws

BREEAM AWARDS 2024

9 april 2024
Na een korte afwezigheid zijn de Internationale BREEAM Awards terug van weggeweest. Op 10 juli 2024 vindt de uitreiking voor toonaangevende...

Nationaal BREEAM Congres 2024 ging Back to the Future

8 april 2024
Van een futuristische supervastgoedvrouw tot ‘super ouderwetse’ en lokale oplossingen, het kwam allemaal voorbij tijdens het Nationaal...

Nieuw BREEAM-NL Magazine: Back to the Future

12 maart 2024
BREEAM-NL gaat ‘back to the future’. Tijdens het Nationaal BREEAM Congres op 28 maart in het Beatrix Theater én in een gloednieuwe...