BREEAM-NL Algemeen Online

Met de training Deel 1 – BREEAM-NL Algemeen Online zet je de eerste stap richting de rol van BREEAM-NL Expert of Assessor. Omdat je al bekend bent met BREEAM-NL en de Dutch Green Building Council heb je ervoor gekozen het eerste deel van de training te volgen in de vorm van een online toets. Tijdens deze toets krijg je meerkeuzevragen over de Dutch Green Building Council en over alle BREEAM-NL keurmerken. Als je de toets succesvol afrondt, ben je klaar voor Training Deel 2 - BREEAM-NL Expert.

Aanmelden

Wanneer je je aanmeldt voor Deel 1 - BREEAM-NL Algemeen kan je de optie voor de online-toets aanvinken. Je krijgt dan een inlogcode toegestuurd om op een website 30 meerkeuzevragen te beantwoorden. Je hebt daarvoor één uur de tijd vanaf het moment van inloggen. Tijdens de toets mag je de DGBC-websites raadplegen, net als de BRL’s en de BREEAM-NL gebruikershandleiding.

Let op!

Je hebt maar één mogelijkheid om deze online toets te doen. Heb je minder dan tweederde van de antwoorden juist beantwoord en wil je toch Deel 1 afronden, dan zal je alsnog de klassikale versie moeten volgen. De kosten van de online toets worden verrekend; je betaalt voor de klassikale training dan het reguliere bedrag. 

  • Informatie over de Stichting Dutch Green Building Council; de internationale context waarbinnen deze opereert; haar rol als Schemabeheerder van de BREEAM-NL familie van keurmerken;

  • Algemene kennis van de BREEAM-NL systematiek; kennismaking op hoofdlijnen met alle operationele keurmerken;

  • Het proces van certificeren en de daarbij behorende rollen; de wijze waarop een BREEAM-NL kwalificatie van 1 tot 5 sterren tot stand komt;

  • Eerste stap richting BREEAM-NL Expert of Assessor.

Deze toets is bedoeld voor iedereen die beroepshalve met BREEAM-NL te maken kan krijgen, zoals projectmanagers in de bouw, opdrachtgevers van bouwprojecten, aannemers, adviseurs, technici, makelaars, beleggers, architecten, installateurs, ecologen, en voor iedereen die de ambitie heeft om BREEAM-NL Expert of Assessor te worden. 

Vooropleiding

Er wordt formeel geen vooropleiding vereist, maar je bent het beste voorbereid met:

  • MBO/ HBO-denkniveau met bouwkundige achtergrond;

  • Kennis over / ervaring met bouwprocessen;

  • Kennis over / ervaring met duurzaam bouwen.

Voor de online-vorm van deze training zijn de kosten:

  • € 360,- voor organisaties die geen partner zijn van DGBC

  • € 270,00 = 25% korting, voor partner

Controleer of jouw organisatie partner is en meld je aan.

De bedragen zijn exclusief btw.