Projecten

Asset
PASS 31,71%
Beheer
Gebruik

Adam-Poort Blok 4. Bijlmerplein # 203 t/m 378

De Amsterdamse Poort bestaat sinds 1987 en is het grootste winkelcentrum van Amsterdam. Het winkelcentrum bestaat uit ruim 160 verschillende winkels met zowel landelijke retailers als regionale en lokale partijen en is onderdeel van het winkel- en kantorengebied Arena Poort in Amsterdam Zuidoost. Naast grote warenhuizen vind je ook kleine ondernemers, zoals bijvoorbeeld in de Shopperhal waar je producten kan vinden die je alleen daar kan kopen.

Of je nou voor een lekkere lunch komt of voor de laatste mode, Amsterdamse Poort heeft het allemaal. Amsterdamse Poort is bovendien heel makkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.

Binnen dit assessment is de 80% bezoekregel van de binnenzijde van de demarcatie niet behaald, waardoor de credits gerelateerd aan de binnenzijde niet zijn meegenomen in het assessment. De expert is ter plaatse geweest voor de beoordeling van het asset aan de buitenzijde, waarmee de 80% bezoekeis word voldaan, waarmee de credits die op basis van desk-research en buitenzijde van het asset kunnen worden meegenomen in de beoordeling van het asset.