Trainingen

BREEAM-NL Training

DGBC Academy verzorgt de verplichte BREEAM-NL trainingen om gecertificeerd BREEAM-NL Expert of Assessor te worden en te blijven. Welke training is voor jou geschikt? 

Inschrijven voor de trainingen kan via deze website of via het Klantportaal.

1. BREEAM-NL Algemeen training 

Met de BREEAM-NL Algemeen training leer je de basisprincipes van BREEAM-NL en kom je meer te weten over Dutch Green Building Council, de beheerder van het BREEAM-NL keurmerk. Deze training volg je als eerste verplichte stap om BREEAM-NL Expert of Assessor te worden. Of om basis te vergaren om een opdrachtgever of je collega’s te kunnen adviseren. De training duurt een dagdeel. Het is ook mogelijk om de training online te volgen.

Ben jij al goed bekend met BREEAM-NL? Dan is de BREEAM-NL Algemeen online toets iets voor jou.


2. BREEAM-NL Experttraining 

De BREEAM-NL Expert is een onmisbare functie in het traject richting een BREEAM-NL certificaat. Je verzamelt al de bewijslast over de duurzame prestaties van je project, je coördineert, controleert en adviseert. Uiteindelijk bied je het complete dossier aan voor de eindcontrole door de BREEAM-NL Assessor. Deze BREEAM-NL Experttraining duurt een dag. Je kunt BREEAM-NL Expert worden voor alle BREEAM-NL keurmerken. 


Permanente Educatie BREEAM-NL Expert 

Om erkend te blijven als BREEAM-NL Expert volg je jaarlijks Permanente Educatie. In de sessies word je bijgepraat over laatste stand van zaken over BREEAM-NL. Ook kun je kennis en ervaring uitwisselen met andere BREEAM-NL Experts. 3. BREEAM-NL Assessortraining

De BREEAM-NL Assessor is de onafhankelijke deskundige die controleert of de aangeleverde gegevens over het BREEAM-NL project kloppen. De BREEAM-NL Assessor verstrekt ook het uiteindelijke certificaat. Een belangrijke en cruciale functie dus. De BREEAM-NL Assessortraining is verdeeld over twee dagdelen. Je moet ook een examen afleggen. Je kunt Assessor worden voor alle BREEAM-NL keurmerken. Let er wel op dat je werkgever in het bezit moet zijn van een Assessorlicentie. Dit om de onafhankelijkheid van jouw rol te kunnen garanderen. 


Harmonisatiebijeenkomst BREEAM-NL Assessor 

Om erkend te blijven als BREEAM-NL Assessor woon je een keer per kalenderjaar een Harmonisatiebijeenkomst bij. In een dagdeel ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond het BREEAM-NL keurmerk. 


​​​​​​​

Vragen of opmerkingen?

Neem contact op met:

Fiona Evans

Fiona Evans