Projecten

Asset
VERY GOOD 59,11%
Beheer
GOOD 44,32%
Gebruik

WTC Amsterdam kantoren WTC-Z (torens H en I)

Het betreft kantoorgebouw World Trade Center Amsterdam de kantoorvertrekken in Gebouw Z (torens H en I)

World Trade Center Amsterdam is een dynamische commerciële ‘wereldstad’, bevolkt door zo’n driehonderd bedrijven, waarvan meer dan de helft van buitenlandse afkomst is. WTC Amsterdam ligt in het centrum van de Amsterdamse Zuidas en heeft 125.000 m2 aan kantoorruimte.

WTC-Z bestaat uit toren H en toren I. Toren H is 28 etages hoog waarvan de bovenste etage een installatieruimte is. Toren I heeft 7 verdiepingen. De torens H & I zijn gebouwd in 2001, waarbij gebouw I in 2017 aan de binnenzijde in zijn geheel is voorzien van een nieuw inbouwpakket (led verlichting,  klimaatplafonds enz.)

De H-toren en I toren hebben gezamenlijke entrees in het tussengelegen Atrium en aan de Strawinskylaan. Tegen het tussengelegen Atrium op de begane grond aan zijn enkele restaurants en winkels gelokaliseerd. Deze zijn uitgesloten van de assessment. Anders gezegd; De Winkels, de restaurants en de koffieshop zijn uitgesloten van  dit assessment.

De activiteiten van Maatschap WTC Amsterdam gebouw Z vinden (onder andere) plaats in de branche: Verhuur van onroerend goed (niet van woonruimte). Deze branche heeft als hoofdcategorie: 'Verhuur van en handel in onroerend goed' en is in dit geval verder onderverdeeld bij: 'Verhuur van en handel in onroerend goed', subcategorie 'Verhuur van onroerend goed'.