Projecten

Asset
PASS 34,38%
Beheer
Gebruik

Weert Logistics, Fahrenheitstraat 11

Dichtbij de Belgische en Brabantse grens is de industriestad Weert gelegen. Weert heeft kunnen industrialiseren door het Zuid-Willemkanaal en later de ligging van de A2. In Weert zijn er verschillende bedrijven- en industrieterreinen, waaronder in het noorden het bedrijventerrein Kampershoek. Dit terrein wordt omsloten door de A2, Ringbaan Noord en het Zuid-Willemkanaal.

 

In Kampershoek is ‘Weert Logistics, Fahrenheitstraat 11’ gevestigd. Dit gebouw omvat een ruim opgezette bedrijfshal die momenteel fungeert als pakketopslag. Tevens hebben de gebouwgebruikers de beschikking over kantoren, voornamelijk gevestigd op de eerste en tweede verdieping. Het pand wordt gebruikt door een huurder, te weten HC Group.

 

In totaal beslaat het gebouw 13,103 m2 bruto vloeroppervlak. Hiervan heeft 12,059 m2 een industriefunctie, 1,522 m2 een kantoorfunctie, en 165 m2 een bijeenkomstfunctie. Het parkeerterrein is gepositioneerd voor het gebouw en biedt plaats aan 51 auto’s. Daarnaast zijn er 9 laaddocks. Het pand is in bezit van een energielabel A, dat betrekking heeft op de kantoorfunctie.