Projecten

Asset
PASS 29,18%
Beheer
Gebruik

Venlo Logistics, Dirk Hartogweg 8

Dichtbij de Duitse grens is Venlo, de grootste gemeente in Noord-Limburg, gelegen. In de noordwestelijke wijk Ubroek ligt het bedrijventerrijn Trade Port West. Deze wordt doorkruist door de A67 en omringt door de A73 en de spoorlijn Eindhoven - Venlo. Trade Port West werd in de jaren 90 gebouwd en omvatte voornamelijk logistieke bedrijven. Intussen is Trade Port West het meest omvangrijke bedrijventerrein geworden.

 

Op Trade Port West is ‘Venlo Logistics, Dirk Hartogweg 8” gevestigd. Dit gebouw omvat een ruim opgezette bedrijfshal dat momenteel fungeert als pakketopslag. Tevens hebben de gebouwgebruikers de beschikking over kantoren, voornamelijk gevestigd op de eerste verdieping. Het pand wordt gebruikt door een huurder, te weten Arrow.

 

In totaal beslaat het gebouw 30,576 m2 bruto vloeroppervlak. Hiervan heeft 26,669 m2 een industriefunctie, 3,158 m2 een kantoorfunctie, en 749 m2 een bijeenkomstfunctie. Het parkeerterrein is gepositioneerd voor en naast het gebouw en biedt plaats aan 229 auto’s. Daarnaast zijn er 6 laaddocks. Het pand is in bezit van een energielabel A, welke betrekking heeft op de kantoorfunctie.