Projecten

Asset
PASS 35,46%
Beheer
Gebruik

Roosendaal Logistics, Bosstraat 77

Roosendaal is centraal gelegen tussen de Randstad, Vlaanderen en Zeeland. Bedrijven vestigen zich hier vanwege de strategische ligging langs de A17 en A58, maar ook de nabijheid van havens van Rotterdam, Antwerpen, Terneuzen en Vlissingen spelen een rol in het gunstige vestigingsklimaat in deze regio.

 

Een groot deel van de bedrijven in Roosendaal heeft zich gevestigd aan de noordkant van de stad, op bedrijventerrein Borchwerf. Op dit bedrijventerrein is onder andere ‘Roosendaal Logistics, Bosstraat 77,’ gevestigd. Dit adres omvat twee gebouwen waarin verschillende soorten plastic, papier en karton worden gerecycled. Het pand beschikt over een kantoorvleugel.

 

De twee gebouwen zijn gepositioneerd op twee verschillende percelen en beslaan samen 15.983 m2 bruto vloeroppervlak. Hiervan heeft 15.755 m2 een industriefunctie, 199 m2 een kantoorfunctie en 29 m2 een bijeenkomstfunctie. Er is naast de kantoorvleugel een parkeerterreinen, welke plaats biedt aan ca 15 auto’s. Het pand is in bezit van een energielabel A voor de kantoorfunctie.