Projecten

Asset
EXCELLENT 74,39%
Beheer
Gebruik

Rivoli kantoren

Het Rivoli gebouw is gelegen aan de prachtige Parijsboulevard van Utrecht. De Parijse stijl is duidelijk herkenbaar in dit hele gebouw, van de meeslepende, levendige architectuur tot de ontspannen sfeer van de nieuwe werkruimten en de houding en filosofie van de gelijkgestemde professionals waar u naast wilt werken.

Loop door de lichte en stijlvolle entree naar de ruime, goed verlichte kantoren waar u kunt kiezen uit privé kantoren, co-working plekken en vergader- en conferentiezalen. U kunt gebruikmaken van de businesslounge of een bezoek brengen aan het prachtige dakterras; Regus Rivoli heeft het allemaal.

Rivoli is zonder twijfel een indrukwekkende plek om te werken en is opgeleverd in 2019. Er is een breed scala aan voorzieningen voor de deur, het winkelcentrum Leidsche Rijn heeft diverse winkels en restaurants. Naast de vele faciliteiten in en om het gebouw is ook de locatie uitstekend. Rivoli is gelegen direct naast het NS Station en busstation van Leidsche Rijn. Ook de Rijksweg A2 is binnen enkele minuten te bereiken. Onder het winkelcentrum Leidsche Rijn Centrum bevindt zich de grote parkeergarage Brusselplein met maar liefst 1.370 parkeerplaatsen. Het gebouw beschikt over een dakterras.

Het gebouw kenmerkt zich door haar grote vloervelden en meerdere stijgpunten. Dit maakt de vloeren bij uitstek geschikt voor deelverhuur.