Projecten

Asset
VERY GOOD 59,74%
Beheer
Gebruik

Papendorpseweg 83

Het in het oog springende gebouw voor ‘Westerstaete’ is van de hand van architectenbureau Kerste-Meijer. Op de begane grond t/m de tweede verdieping twee separate bouwdelen met ieder een eigen kern die vanaf de derde t/m de zevende bouwlaag met elkaar zijn verbonden zodat lange maar ook brede, efficiënte verdiepingen ontstaan. Een groen concept van internationale allure op een eersteklas zichtlocatie, dat een duurzame werkomgeving combineert met uitstraling en exposure. Een inspirerende en motiverende werkplek.

Het markante gebouw is gelegen op Papendorp in Utrecht, direct aan de afslag van de A12. Papendorp ligt op het kruispunt van de twee hoofdassen van Nederland, de A2 (Amsterdam-Maastricht) en de A12 (Arnhem-Den Haag). Het gebouw ligt aan de snelweg A12 tussen Utrecht en Den Haag en is zeer prominent gelegen.

Momenteel zijn veel gerespecteerde bedrijven gevestigd in het kantoorgebouw, zoals Davanti, KPMG en ELI Lilly. Op Papendorp zijn verder gevestigd gerenommeerde bedrijven als Bol.com, Unit4, Deloitte, Stork Technical Services, Mazars en Regus. Naast kantoren zijn ook de brasserie “De Steiger” alsmede een hotel van Holiday Inn op Papendorp gevestigd.

Het gebouw is voorzien van één hoofdentree, bezoekers melden zich bij de bemande receptiebalie, waarna zij door de huurders worden opgehaald. De receptie is bemand van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot en met 18:00 uur.

Naast de bemande receptiebalie is in het bedrijfsrestaurant voor de lunchfaciliteit de mogelijkheid om koffie te drinken, flexwerken en vergaderen. Het bedrijfsrestaurant heeft een uitstekende catering, met uitsluitend verse producten. Op de eerste verdieping is een vergadercentrum waar de huurders gebruik van kunnen maken. Het vergadercentrum wordt gecoördineerd door de receptie medewerkers.