Projecten

Asset
GOOD 46,92%
Beheer
ACCEPTABLE 12,63%
Gebruik

NH Collection Krasnapolsky

Het vijfsterrenhotel NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky bevindt zich op het bekendste plein van Amsterdam en kijkt uit op het tegenovergelegen Koninklijk Paleis. Het hotel zit op de perfecte plek, dichtbij de meest bezochte winkelstraten van de stad, terwijl de grootste Amsterdamse musea en attracties slechts op loopafstand liggen. Gebouwd in 1855, dit historisch hotel heeft meer dan 430 zeer modern ingerichte kamers. Modern, maar toch ook met klassieke accenten, zoals parket in sommige kamers. Elke kamer heeft een eigentijdse badkamer en gasten in de Presidential Suite kunnen genieten van een uitgebreid bad in hun eigen jacuzzi.

Het hotelgebouw telt 6 gebouwdelen, namelijk: Polman, Amsterdam Wing, Central Krasnapolsky, Courtwing, Sint Jans I en Sint Jans II. Gasten kunnen ontbijten in de prachtige wintertuin, een ruimte overspoeld met daglicht door het glazen dak. 's middags wordt thee geserveerd in Grand Café Krasnapolsky en in de avond kunnen gasten en bezoekers dineren in Michelinsterren restaurant The White Room of cocktails drinken in de met prijzen bekroonde Bar The Tailor.

Het hotel is tot slot bekroond met het Green Key-certificaat, een wereldwijd erkende certificering in de toerismesector.