Projecten

Asset
EXCELLENT 73,60%
Beheer
VERY GOOD 61,85%
Gebruik

Kantoorgebouw Warmtebouw

In augustus 2016 heeft Warmtebouw na een kleinschalige renovatie het bedrijfsgebouw gesitueerd aan de Middenwetering 1 op het bedrijventerrein De Wetering-zuid, langs de A-2 in de gemeente Utrecht in gebruik genomen. Het bedrijfsgebouw is via het openbaar vervoer te bereiken vanaf het treinstation Utrecht Leidsche Rijn of station Utrecht Terwijde. Tevens zijn er verschillende nabij gelegen bushaltes.

Het gebouw is opgebouwd uit een stallingsgarage voor personenauto’s (met een maximale hoogte van 1,8 meter), circa 84 parkeerplaatsen inclusief 6 stuks parkeerplaatsen voor bezoekers. De stallingsgarage is gesitueerd op de begane grond onder het kantoorgedeelten en gedeeltelijk onder het bedrijfsgedeelte.

Het kantoorgedeelte bestaande uit drie verdiepingen, waarin opgenomen auditorium, grote vergaderzaal en restaurant. Elke verdieping van het kantoorgedeelte is te verdelen in twee vleugels.

Het bedrijfsgedeelte bestaande uit drie compartimenten: werkplaats/magazijn met palletrekken (pallets 4-hoog), expeditieruimte, en een ruimte voor kleinere magazijnen (meubilair, steriele goederen en “collectie”).