Kantoor De Plataan - Kennemer Wonen en Landschap Noord-Holland

Asset
Score
74,9%
Asset
Schema
In-Use
19 november
2020
Certificaat geldig tot

Het kantoor aan de Schuine Hondsbosschelaan te Heiloo, waar Kennemer Wonen en Landschap Noord-Holland in gehuisvest zijn, is verbouwd tot een energieneutraal kantoor. Dit is gedaan door plaatsing van zonnepanelen, een lucht-water warmtepomp, na-isolatie van de gevels en het dak, en beglazing vervangen door triple glas. Het pand is afgesloten van aardgas. Er is gekozen voor natuurlijke energiebronnen, minimaliseren van het waterverbruik door waterbesparend sanitair en kranen en het gebruik van LED verlichting met sensoren. Het pand past uitstekend bij de ambities van beide organisaties. “Door één pand met elkaar te delen, is er geen tweede kantoor nodig. Dankzij de gedeelde kantine, receptie en vergaderruimten wordt ruimte en geld bespaard.  Het is een fijne plek in het groene Heiloo die medewerkers uitnodigt om een plek te kiezen waar zij prettig werken. Een kantoor waar we samenwerking en verbinding stimuleren en wat de dienstverlening naar onze klanten, samenwerkingspartijen en omgeving ten goede komt.“