Bonfix B.V. Zwolle

117-NOP-2011
Registratienummer
Schema
Nieuwbouw en Renovatie
Opleverfase
23 oktober
2012
Geregistreerd op

Het bedrijf is een groeiend en bloeiend bedrijf en richt zich sinds haar oprichting in 1994 op de installatiemarkt. BONFIX is dus net volwassen. Maar dankzij een voortvarende, originele en absoluut dynamische aanpak is het Zwolse bedrijf uitgegroeid tot een van de bekendste en belangrijkste spelers op de markt van knel-, press- en soldeerfittingen, kranen, koppelingen, slangen en aanverwante producten. Als specialist op dit gebied hebben zij een werkelijk uniek en zeer uitgebreid assortiment voor sanitair en centrale verwarming.

Het leveren van absolute topkwaliteit (door technologische innovatie) voor zeer concurrerende prijzen staat aan de basis van het BONFIX succes. Toch is dat niet het enige argument op grond waarvan onze klanten voor BONFIX kiezen. Verkopen is één ding, maar correct leveren staat bij ons ook zeer hoog in het vaandel. BONFIX beheerst dit als geen ander. Het staat er zo gemakkelijk: “Bestellingen gedaan voor 16.00 uur worden de volgende werkdag nog uitgeleverd” en “Spoedbestellingen binnen 4 uur.” Dit vraagt wel een perfecte, logistieke organisatie en een onberispelijke voorraadbeheersing. Onze 24-uursleveringen hebben een uitleveringsgraad van 99,8%.

Dit zijn zaken die BONFIX tot in de puntjes heeft geregeld. Zij staan dus te allen tijde voor u klaar en spelen adequaat in op uw wensen. Zo loopt BONFIX voorop bij de invoering van Electronic Data Interchange (EDI): de nieuwe standaard voor de elektronische uitwisseling van bedrijfsdocumenten, zoals orders, rekeningen en bepaalde berichten of bevestigingen. Daarmee kunnen zowel BONFIX als haar klanten veel geld besparen.

Deze voortvarende aanpak werpt zijn vruchten af. Steeds meer bedrijven kiezen voor de producten van BONFIX dat zich al jaren het snelst groeiende fittingmerk van Nederland en zelfs Europa mag noemen. Die gezonde groei resulteerde in 2012 in een nieuw hoogtepunt: de realisatie van een gloednieuw en uiterst geavanceerd bedrijfspand op het goed en gemakkelijk bereikbare industrieterrein Hessenpoort in Zwolle. 

Met deze “Grote Sprong Voorwaarts” hoopt en verwacht BONFIX de ingeslagen weg te kunnen voortzetten: met optimale service, snelle en correcte leveringen en zoals onze klanten gewend zijn: “Superieur in prijs en kwaliteit!”