Projecten

Asset
PASS 35,30%
Beheer
Gebruik

Almere Logistics, Wormerweg 10

In het westelijk deel van Almere, ligt bedrijventerrein Hollandsekant. Het bedrijventerrein heeft een centrale ligging in het land en goede verbinding naar de randstad via de A6. Op dit bedrijventerrein van circa 10 hectare in omvang zijn verschillende distributiecentra gevestigd. Verder biedt het bedrijventerrein een prima uitvalsbasis aan vele kleinere bedrijven in bedrijfsverzamelpanden.

 

Op dit bedrijventerrein is in 1993 ‘Almere Logistics, Wormerweg 10’ gerealiseerd. Het pand beschikt over 29 laaddocks voor vrachtwagens en kantoorvleugels aan beide uiteindes van het pand waarin kantine faciliteiten aanwezig zijn. De westelijke kantoorvleugel is recent gerenoveerd. Het pand wordt gebruikt door één huurder, te weten Albert Heijn.

 

Het pand beslaat in totaal 19,191 m2 BVO. Hiervan heeft 16,719 m2 een industriefunctie, 1,693 m2 een kantoorfunctie, en 779 m2 een bijeenkomstfunctie. Gebouwgebruikers hebben de beschikking over een parkeerterrein wat is gepositioneerd aan zowel de voor als achterzijde van het gebouw. Het pand bezit een energielabel A, welke enkel betrekking heeft op de kantoorfunctie.