Nieuws

Programma en workshops van Nationaal BREEAM Congres bekend

Welke de rol spelen de thema’s circulariteit, klimaatadaptatie, gezondheid en Paris Proof binnen BREEAM? Met die vier thema’s gaan sprekers en bezoekers op 16 april aan de slag, tijdens de derde editie van het Nationaal BREEAM Congres in Eindhoven.

Sprekers

Het programma en de workshops zijn inmiddels bekend. Onder anderen Shamir Ghumra (director BREEAM, BRE London) en Andy van den Dobbelsteen (hoogleraar Climate Design & Sustainability, TU Delft) maken als sprekers hun opwachting. Ook Elphi Nelissen (hoogleraar Building Sustainability TU Eindhoven) is dit jaar weer aanwezig om meer te vertellen over aankomende innovaties op het gebied van duurzaam bouwen. Odette Ex (oprichter en eigenaar Ex Interiors), interieurarchitect van CIRCL én de Triodos Bank, zal een bevlogen verhaal houden over de noodzaak en uitdaging van circulair ontwerpen. Clemens Brenninkmeijer (managing director Redevco Netherlands) deelt zijn ervaring met de portfolioaanpak van BREEAM-NL In-Use. Bekijk het volledige programma hier.

Workshops

Naast het plenaire programma zijn er ook twee workshoprondes. Een overzicht van die workshops vind je hier. Er is plaats voor maximaal 400 deelnemers. BREEAM-NL Experts die dit congres bijwonen, voldoen hiermee aan hun jaarlijkse educatieverplichting. 

Supporters 

Het Nationaal BREEAM Congres wordt mede mogelijk gemaakt door InterfaceAlklima en CFP Green Buildings.

Gerelateerd nieuws

Elke opdrachtgever van een BREEAM-NL certificering krijgt een officieel certificaat, wanneer het keurmerk is behaald. Je kunt ook een houten plaquette bestellen.

BREEAM-NL: laat het zien met een plaquette

19 april 2024
Heb je een BREEAM-NL keurmerk behaald, dan wil je dat natuurlijk laten zien. Dat kan met een houten BREEAM-NL...

BREEAM AWARDS 2024

9 april 2024
Na een korte afwezigheid zijn de Internationale BREEAM Awards terug van weggeweest. Op 10 juli 2024 vindt de uitreiking voor toonaangevende...

Nationaal BREEAM Congres 2024 ging Back to the Future

8 april 2024
Van een futuristische supervastgoedvrouw tot ‘super ouderwetse’ en lokale oplossingen, het kwam allemaal voorbij tijdens het Nationaal...