Nieuws

BREEAM-NL Congres: Workshop L uitgelicht

Stadswandeling

Rotterdam wordt wereldwijd geroemd om haar architectuur.  De moderne, opvallende gebouwen zijn een inspiratie voor vele deskundigen in de gebouwde omgeving. U heeft het misschien niet direct door als u door de binnenstad loopt, maar wist u dat in de nabijheid van de evenementenlocatie al zeker tien BREEAM-NL gecertificeerde gebouwen staan? Tijdens deze stadswandeling wordt een selectie van BREEAM-NL gecertificeerde gebouwen bezocht. 

En zeker niet de minste gebouwen worden uitgelicht. Het Timmerhuis, Cool 63, WTC Rotterdam en de Markthal zijn allen unieke en iconische projecten en zijn een absolute landmark van Rotterdam. BREEAM-NL Experts zullen u meenemen met de bouw, de renovatie of de exploitatie van het project. U ziet op locatie welke duurzame innovaties zijn toegepast, tegen welke uitdagingen het projectteam op liep en u leert hoe BREEAM-NL terug komt in de projecten. Zowel voor starters met BREEAM-NL als ervaren experts of assessoren is deze stadswandeling een mooie gelegenheid om een kijkje in de keuken te nemen van BREEAM-NL gecertificeerde projecten.

Schrijf je in voor het congres!

Gerelateerd nieuws

BREEAM-NL modulaire updates

Stap voor stap verduurzamen met kleinere updates van BREEAM-NL

8 mei 2024
Waar energie en gezondheid de belangrijkste onderwerpen waren in de beginjaren van BREEAM-NL, spelen circulariteit, klimaatadaptatie en...
Elke opdrachtgever van een BREEAM-NL certificering krijgt een officieel certificaat, wanneer het keurmerk is behaald. Je kunt ook een houten plaquette bestellen.

BREEAM-NL: laat het zien met een plaquette

19 april 2024
Heb je een BREEAM-NL keurmerk behaald, dan wil je dat natuurlijk laten zien. Dat kan met een houten BREEAM-NL...

BREEAM AWARDS 2024

9 april 2024
Na een korte afwezigheid zijn de Internationale BREEAM Awards terug van weggeweest. Op 10 juli 2024 vindt de uitreiking voor toonaangevende...