Projecten

Asset
GOOD 52,63%
Beheer
Gebruik

Winkelcentrum Terwijde - De Bassist (Blok H)

Winkelcentrum Terwijde ligt in het hart van de wijken Terwijde en Het Zand in stadsdeel Leidsche Rijn in Utrecht. Boodschappen doen kan bij één van de drie grote supermarkten en de prachtige food en/of non food speciaalzaken. Koffie drinken met elkaar, een broodje eten en kadootjes kopen behoort ook allemaal tot de mogelijkheden bij het bezoeken van dit winkelcentrum.

Het winkelcentrum heeft een centrale ligging en is hierdoor erg goed bereikbaar met zowel de auto, de fiets en het openbaar vervoer. De auto kan direct naast de meer dan 30 aanwezige winkels geparkeerd worden op één van de vele gratis parkeerplaatsen of in de parkeergarage. In het winkelcentrum zijn meer dan voldoende mogelijkheden om de fiets te stallen en het treinstation van Terwijde is op loopafstand. Verder bevinden zich rondom het winkelcentrum meerdere bushaltes op loopafstand.

De winkeliers hebben de mogelijkheid ten behoeve van het opwekken van van warmte voor ruimteverwarming of warmtapwater aan te sluiten op de aanwezige stadsverwarming.

Het winkelcentrum bestaat in totaal uit ca. 12.250 m2 VVO aan winkelruimte en een parkeergarage. De parkeergarage maakt geen onderdeel uit van het assessment, net zoals de woningen die zich boven de winkelunits bevinden. Het totale winkelcentrum bestaat uit 7 losstaande gebouwen waarvan de te certificeren ruimtes zich allemaal op de begane grond bevinden.

Dit assessment heeft betrekking op Blok H van winkelcentrum Terwijde, welke ook wel 'De Bassist' wordt genoemd. De winkelunits binnen De Bassist beslaan een VVO van ca. 1.368 m2. Het asset is gelijk aan de perceelgrens, hierbuiten is sprake van openbaar gebied.