Projecten

Asset
GOOD 45,57%
Beheer
Gebruik

Venlo Logistics, Jacob Roggeveenweg 8-10

Dichtbij de Duitse grens is Venlo, de grootste gemeente in Noord-Limburg, gelegen. In de noordwestelijke wijk Ubroek ligt het bedrijventerrijn Trade Port West. Deze wordt doorkruist door de A67 en omringd door de A73 en de spoorlijn Eindhoven - Venlo. Trade Port West werd in de jaren 90 gebouwd en omvatte voornamelijk logistieke bedrijven. Intussen is Trade Port West het meest omvangrijke bedrijventerrein geworden.

 

Op Trade Port West is ‘Venlo Logistics, Jacob Roggeveenweg 8 & 10” gevestigd. Jacob Roggeveenweg 10 is in 1969 als eerste gerealiseerd. In 1999 is hieraan een deel toegevoegd wat Jacob Roggeveenweg 8 is. Inmiddels worden beide gebouwen als één gebruikt . Het gebouw omvat een ruim opgezette bedrijfshal. Tevens hebben de gebouwgebruikers de beschikking over kantoren, voornamelijk gevestigd op de eerste verdieping. Het pand wordt gebruikt door een huurder, te weten Jan Krediet. Het zou ook mogelijk zijn om twee huurders te huisvesten.

 

In totaal beslaat het gebouw 12,067 m2 bruto vloeroppervlak. Hiervan heeft 11,085 m2 een industriefunctie, 891 m2 een kantoorfunctie en 91 m2 een bijeenkomstfunctie. Het parkeerterrein is gepositioneerd voor en naast het gebouw en heeft een capaciteit van 46 parkeervlakken. Het pand bezit twee energielabels C, welke betrekking hebben op de kantoorfunctie.