Projecten

Asset
PASS 34,63%
Beheer
Gebruik

Veghel Logistics, De Amert 311

Midden in Noord-Brabant ligt gemeente Meierijstad, waarbinnen bij de A50 de plaats Veghel is. Veghel heeft kunnen industrialiseren door de haven en door de aanleg van de A50, een overslaghaven en verbreding van de Zuid-Willemsvaart is deze gunstige ligging nog eens versterkt. In Weert zijn er verschillende bedrijven- en industrieterreinen, waaronder in het noorden het bedrijventerrein waar De Amert 311 is gelegen. Dit terrein wordt omsloten door de A50, N279 en het Zuid-Willemkanaal.

 

‘Veghel Logistics, De Amert 311’ gevestigd. Dit gebouw omvat een ruim opgezette bedrijfshal die momenteel fungeert als pakketopslag. Tevens hebben de gebouwgebruikers de beschikking over kantoren, op zowel de begane grond als de tweede verdieping. Het pand wordt gebruikt door meerdere huurders.

 

In totaal beslaat het gebouw 13,560 m2 bruto vloeroppervlak. Hiervan heeft 13,240 m2 een industriefunctie, 263 m2 een kantoorfunctie, en 57 m2 een bijeenkomstfunctie. Het parkeerterrein is gepositioneerd voor het gebouw en biedt plaats aan 23 auto’s. Daarnaast zijn er 5 laaddocks. Het pand is in bezit van een energielabel D, dat betrekking heeft op de kantoorfunctie.