Projecten

Asset
EXCELLENT 72,25%
Beheer
Gebruik

Uffizi kantoren

De entree’s van “Rivoli” en “Uffizi” liggen aan de Parijs Boulevard. Net als de andere straatnamen in de omgeving refereert de straatnaam aan een Europese stad. De naam van het gebouw refereert aan één van de beste winkelstraten in Parijs, de “Rue de Rivoli”. De bouwstijl van “Rue de Rivoli” is te herkennen in het kantoorgebouw. De straat is genoemd naar de Slag bij Rivoli (14 en 15 januari 1797), waar Napoleon al snel een overwinning op de Oostenrijkers behaalde.

Het project “Leidsche Rijn Centrum” is ontworpen door 7 architecten en er zijn 5 verschillende bouwcombinaties. Dit geeft de grootte van dit project enigszins weer alsmede diversiteit van de gevels en het straatbeeld. De kantoorgebouwen omvatten circa 8.400 m2 v.v.o. kantoorruimte. Onder het kantoorgebouw is een parkeergarage met circa 775 openbare parkeerplaatsen.

“Uffizi” wordt in deelverhuur aangeboden en omvat circa 4.799 m2 v.v.o. kantoorruimte. Tevens beschikt het gebouw over een dakterras. Het gebouw kenmerkt zich door haar grote vloervelden en meerdere stijgpunten. Dit maakt de vloeren bij uitstek geschikt voor deelverhuur. Het gehuurde is voorzien van een ventilatie-, verwarmings- en koelinstallatie. Warmte en koude wordt verkregen middels WKO. Iedere huurder heeft een eigen water, electra, warmte- en koudemeter. Er is een afsluitbare inpandige fietsenstalling.

In een mediterrane sfeer met boulevards en promenades wordt Leidsche Rijn Centrum het kloppende hart van Leidsche Rijn. Met leuke winkels, een hippe Foodmarkt, pick-up-points en gezellige pleinen. Met terrasjes, koffietentjes en restaurants. Een grote bioscoop, een bibliotheek en andere culturele voorzieningen zijn om de hoek van “Uffizi” en “Rivoli” gelegen.

Het gehuurde is voorzien van een ventilatie-, verwarmings- en koelinstallatie.

Het object is gelegen op een eersteklas locatie in Utrecht. Het kantorencomplex is gesitueerd direct naast de rijksweg A2 en op geringe afstand van de knooppunten Oudenrijn (A2/A12) en Lunetten (A12/A27). Het centrum van de stad (Hoog Catharijne) en het Centraal Station Utrecht zijn eveneens op enkele autominuten afstand gelegen. Ook per openbaar vervoer is de locatie uitstekend te bereiken. Door het NS-station Leidsche Rijn, welke voor de deur is gelegen, is de rest van Nederland uitstekend bereikbaar. Het Utrecht Centraal Station is in circa 5 minuten bereikbaar.