Projecten

Asset
EXCELLENT 78,89%
Beheer
VERY GOOD 65,65%
Gebruik

NH Hotel WTC Den Haag

Het World Trade Center is een iconisch gebouw in het Beatrixkwartier in Den Haag en biedt flexibele werkruimten en diensten aan grote en kleine bedrijven, waardoor het een koploper in de regio is op het gebied van multitenant gebouwen. Aansluitend aan het kantoor- en horecadeel zit een hotel met NH Hotels als exploitant. Een hotelketen die goed aansluit op het publiek van het WTC. 

Natuurlijk duurzaam

Duurzaamheid begint bij de locatie. Een project moet in eerste instantie bijdragen aan waardevermeerdering van de omgeving waarin het zich bevindt. Het complex van WTC The Hague, drukt in positieve zin haar stempel op haar omgeving en zorgt daarmee voor een duurzame leef- en werkomgeving. 

Maar duurzaam is ook met zorg omgaan met het milieu en de footprint van de ontwikkeling zo klein mogelijk laten zijn. Met het oog hierop is bij de ontwikkeling van het gebouw gekozen voor warmte-koude opslag en heeft het, door nog tal van andere energiebesparende maatregelen en duurzaam materiaalgebruik, een Energie A label.

NH Hotels werkt tevens hard aan haar beleid om een duurzame hotelketen te zijn die werkt aan energie- en waterbesparing en zich daarnaast richt op ketensamenwerking om haar services verder te verduurzamen. Zo beschikt NH Hotels bijvoorbeeld over de Green Key. Dit is het internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme en recreatiebranche en in de markt voor vergader- en congreslocaties die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.