Projecten

Asset
VERY GOOD 64,97%
Beheer
ACCEPTABLE 13,81%
Gebruik

Jaz in the City Amsterdam

Het Jaz in the City Amsterdam met 164 In-Tune Rooms (26 m2), 83 Bassline Rooms (26 m2), 11 rockstarwaardige Suites (32 m2) en met 1 VIP Suite (65 m2), ligt direct tegenover de Johan Cruijff ArenA, pal tegenover de Ziggo Dome, op loopafstand van de AFAS Live en Bijlmer Amsterdam Arena NS Station. Het Jaz in the City verandert elke dag zelf in een stage voor opkomende local acts in Music, Food en Arts. Het hotel heeft voornamelijk een drukke bezetting door beide lokale en internationele bezoekers die evenementen in de omgeving bezoeken. 

Het hotel heeft een Rhythms Bar & Kitchen met loungesfeer beschikbaar voor evenementen, diner en borrels. Daarbij is er ook een spa- en fitnesssruimte met de allernieuwste apparatuur en excellent entertainment.

De parkeergarage maakt geen onderdeel uit van de eigendom van AXA en is daarom uitgelsoten. 

Op de begane grond zijn verschillende voorzieningen beschikbaar voor hotelgasten en bezoekers zoals ontspanningsruimte, bar en restaurant. Op de 10e etage is een Wellness en Fitness ruimte beschikbaar. Op de 2e etage is een ontbijtzaal en conferentiecentrum aanwezig.