Projecten

Asset
EXCELLENT 76,14%
Beheer
VERY GOOD 56,52%
Gebruik

Hourglass Kantoor

Het HourGlass gebouw bestaat uit een kantoorgedeelte, een hotelgedeelte en een fitnessruimte in de commerciële plint. Het kantoorgedeelte wordt gehuisvest door het advocatenkantoor van Loyens & Loeff. 

OPTIMAAL BEREIKBAAR HourGlass markeert het nieuwe centrumgebied van de Zuidas dat zich de komende jaren zal vullen met kantoren, woningen, hotels en andere voorzieningen van internationaal niveau. De bestaande voorzieningen van de Zuidas - cafés, restaurants, hotels - liggen op korte loopafstand.

TIJDLOOS ICOON Met zijn iconische architectuur – geïnspireerd op de geometrische kunstwerken van Brancusi – en lichte natuurstenen gevel, is een tijdloos gebouw ontworpen. De vormentaal en het warme materiaalgebruik geven HourGlass een klassieke en internationale uitstraling.

LICHT GROEN ROYAAL De hoogte en vorm van de entreehal accentueren de unieke vormen van de ‘zandloper’ en maken daarmee de elegante, sculpturale beleving van het gebouw compleet. Door toepassing van groene wanden met planten en het gebruik van hout in de afwerking, ontstaat een aangenaam gevoel van licht en frisse schoonheid.

CONCEPT HourGlass is een initiatief van Beheer Brouwershoff en Maarsen Groep. Het is een groots en tijdloos kantoorgebouw centraal gelegen in de Zuidas en ontworpen door Dam & Partners.