Projecten

Project
EXCELLENT 74,50%

DSV Venlo 5 crossdock en warehouse en parkeer garage

Op Greenport te Venlo (Horst-Sevenum) in gemeente Horst aan de Maas wordt een distributiecentrum voor DSV gerealiseerd voorzien van een logistiek warehouse, cross-docking terminal en kantoorunits. Dit distributiecentrum bezit het eerste volwaardige dubbeldeks magazijn in Nederland. Het tweede warehouse bevindt zich op 12.2m hoogte en is volledig bereikbaar voor vrachtwagens via een hellingbaan.

De buitengevels van zowel het kantoor als de bedrijfshallen worden voorzien van de kenmerkende DSV-patronen. De binnenzijde van het hoofdkantoor krijgt een high-end uitstraling met daarin glazen en natuurlijke materialen verwerkt. Traditionele kantoortuinen komen daar niet. Het hoofdkantoor wordt namelijk voorbereid op het hybride werken: het DSV-kantoor zal niet hoofdzakelijk als werkplek dienst doen, maar als overlegplek.

Daarnaast worden de daken van het warehouse en crossdock maximaal voorbereid op het plaatsen van zonnepanelen. Dit om de duurzaamheidsambitie BREEAM Excellent BRL2020v1 te behalen.