Projecten

Asset
VERY GOOD 59,92%
Beheer
Gebruik

Delta EMEA Headquarters

Delta Electronics (Netherlands) bv heeft de ambitie om het kantoorpand aan de Zandsteen 15 te Hoofddorp te laten certificeren om inzicht te krijgen in de duurzaamheid van dit pand.

Het gebouw stamt uit 1987 en het gebouw wordt op dit moment door Delta Electronics (Netherlands) bv en een industriegedeelte met kantoor wordt door Cyber freight gebruikt. Dit is een internationaal expediteur. De grens loopt tot en met het trappen huis tusen Delta en Cyber freight. Dit valt buiten de demarcatie van dit assessment. Delta Electronics (Netherlands) bv heeft het pand in 2015 gekocht.

Er wordt alleen voor het kantoordeel van Delta Electronics (Netherlands) bv een certificaat aangevraagd.

Om de certificering te kunnen doen en om de eventuele verbetermogelijkheden te kwantificeren is er gekozen om BREEAM-NL In-Use 2014 versie 1.0 te gebruiken. 

Hierbij is ervoor gekozen om de huidige situatie te certificeren met het BREEAM-In Use voor het onderdeel Asset.  

Het betreft hier een laag kantoorgebouw dat gekocht is door Delta Electronics (Netherlands) bv. De begane grond wordt gebruikt als receptie met showroom en aanhangend vergaderzalen en presentatieruimte.

Op de eerste verdieping zijn werkplekken en vergaderruimten gesitueerd. Daarnaast is er in de centrale hal een loungeplek en keuken waar ontspannen kan worden.

De tweede verdieping bevindt zich naast een kantoortuin ook een grote trainingsruimte, een ruimte voor evenementen en een kantine.