Projecten

Asset
GOOD 41,80%
Beheer
PASS 28,33%
Gebruik

DC Zonneveld - Maasbree

Business Park Siberië is gelegen in de logistieke hotspot Venlo en is direct gelegen aan afslag 39 van de A67 Eindhoven – Venlo – Duisburg en nabij de A73 Nijmegen – Venlo – Mönchengladbach.  De locatie is volledig ingepast in haar omgeving en omzoomd door bos- en waterpartijen. Hierdoor ontstaat een business park met een zeer groene uitstraling.  Venlo heeft een binnenschip containerterminal, die worden aangedreven door de Europese Container Terminal (ECT), die het park verbindt met Rotterdam, Amsterdam en Antwerpen. Daarnaast telt Venlo drie railterminals. Totaal bestaat Business Park Siberië uit circa 13 hectare (circa 130.000 m2) uitgeefbare bouwrijpe grond.

 

DC Zonneveld is te vinden op dit Busines Park en omvat een distributiecentrum dat op te delen is in 2 gelijkwaardige panden indien dit voor verhuur gewenst is. Op dit moment is er echter maar 1 hoofdhuurder aanwezig, Seacon Logistics. Ze verhuren een gedeelte van de kantoorvleugel onder aan een uitzendbureau. Het pand bestaat uit een kantoor en haldeel A en B alsmede een 2e kantoor aan de andere kant met haldeel C en D.

 

In totaal beslaat het gebouw 41,681 m2 bruto vloeroppervlak. Hiervan heeft 39,575 m2 een industriefunctie, 1,951 m2 een kantoorfunctie en 155 m2 een bijeenkomstfunctie. Het pand is in het bezit van een energielabel A (EI 1.03).