Projecten

Asset
EXCELLENT 80,67%
Beheer
VERY GOOD 61,75%
Gebruik

Central Park

Een park in het hart

Uniek in Nederland! Op 45 meter hoogte, in het centrale hart van het kantoorpand, ligt een fantastisch groen en twee verdiepingen hoog tellend park. Compleet omgeven door glas, dus ideaal om even te relaxen, bij te praten, een wandeling te maken óf een event te faciliteren terwijl je geniet van het formidabele uitzicht. Dat is wat je noemt natuurlijke kwaliteit! Hoe zullen je relaties reageren als je hen hier uitnodigt voor de vrijdagmiddagborrel?

 

Efficiënte, flexibele werkvloeren

Gebruiksgemak met een hoofdletter G, dat is waar Central Park voor staat. Zeker als het gaat om de indeling van de werkvloeren. Central Park telt 23 verdiepingen met een gemiddeld vloeroppervlak van 1.300 m2. De technische installaties zijn zo ingericht, dat je elk gewenst werkplekconcept kunt uitrollen. En wil je verticale verbindingen tussen meerdere verdiepingen creëren? Dat kan! De werkvloeren zijn vanzelfsprekend voorbereid op de komst van interne verbindingstrappen, zodat jij en je collega’s elkaar snel én eenvoudig kunnen treffen.

 

Een slim ontworpen gevel

Central Park biedt je een uiterst efficiënte en comfortabele werkomgeving. De gevel speelt daarbij een prominente rol. Als gebruiker profiteer je van de vele ramen, die jou een maximale hoeveelheid daglicht én een adembenemend uitzicht bieden op de stad en de omgeving. Omdat bij de grootte van de ramen rekening is gehouden met de belasting van de zon, geniet je bovendien van een constant en aangenaam binnenklimaat.

 

Een prachtige verschijning

De elegante vormgeving. De champagnekleurige gevel. En niet te vergeten het groene park in het hart van het gebouw. Niet voor niets is Central Park een ware eyecatcher in de skyline van Utrecht. Een echte landmark. Zichtbaar vanaf alle toegangswegen en vooral vanaf station Utrecht Centraal. Een landmark die bijdraagt aan de naamsbekendheid van jouw organisatie.

 

Meer weten? https://www.centralpark-utrecht.nl/central-park