Business Court Amsterdam: Maroastraat 8, 10, 12 te Amsterdam

903-BIU-2016
Registratienummer
Schema
In-Use
21 december
2018
Geregistreerd op

Het bedrijfsverzamelobject omvat totaal 13 bedrijfsunits en ligt op het Business Park Amsterdam Osdorp. Het complex bestaat uit drie gebouwdelen die om een groot binnenterrein heen liggen. Op dit binnenterrein is veel ruimte voor verkeersbewegingen van vrachtwagens. Het is hierdoor erg geschikt voor logistiek, opslag en verwerking. Het binnenterrein wordt afgesloten met een ingang en uitgang met automatische hekwerken. Hierdoor vindt het laden en lossen plaats in een beschermde omgeving. Ook zorgt het parkmanagement voor beveiliging. Op het perceel bevindt zich een hoop groen in de vorm van zowel horizontale als verticale beplanting.

Door de gunstige ligging vlakbij Amsterdam, Schiphol/Haarlemmermeer en de Haven van Amsterdam is het een goede locatie voor (inter-)nationaal georiënteerde bedrijven. Daarnaast is het goed bereikbaar met de auto of vrachtwagen via de A4, A5 en A9. Het is 15 minuten rijden van het bedrijventerrein naar Schiphol.

Het betreffende Asset omvat de huisnummers 8, 10 en 12 en is één van de twee kleinere Assets binnen dit verzamelobject. Binnen dit Asset bevindt zich een WKO-installatie welke allebei de twee kleinere Assets (huisnummers 2, 4, 6, 8, 10 en 12) voedt. Er liggen zonnepanelen op het dat van dit Asset welke zijn aangebracht om de WKO-installatie energienetraal te maken.