Arthur van Schendelstraat 550

263-BIU-2013
Registratienummer
Schema
In-Use
26 augustus
2015
Geregistreerd op

Het kantoorgebouw aan de Arthur van Schendelstraat 550 te Utrecht is een van de meest bekende kantoorgebouwen van Utrecht wegens haar voormalige huurder Burgerzaken. Het gebouw is gelegen op een fantastische locatie in het centrum van Utrecht. Het gebouw uit 1993 is totaal gerenoveerd waarbij de entree is uitgebouwd doormiddel van glazen pui.

Arthur van Schendelstraat 550 is onderdeel van een groter complex (500, 550 en 600). Het gebouw is verdeeld in twee vleugels welke aan elkaar zijn gekoppeld. De ruimte is flexibel in te delen waardoor het gebouw zowel voor grote als kleine huurders een markante, representatieve plek is om zich te vestigen. Het pand is een verzamelplek voor organisaties die zich inzetten voor duurzaamheid.

Een standaard voor duurzame bouw

Er liggen meer dan 200 zonnepanelen op het dak en energiezuinige LED-lampen zorgen voor de verlichting. Ook de inrichting is zo duurzaam mogelijk. Met veel groene planten creëren zij een natuurlijke, gezonde sfeer.  Meubels, vloerbedekking, keukens, garderobe en ander materiaal zijn waar mogelijk hergebruikt, tweedehands of circulair gemaakt.

Duurzame multifunctionele kantoren

Het clusteren van huurders rondom een thema past goed in de strategie van het Office Fund, die gericht is op toekomstbestendige kantoorruimten, waarbij flexibiliteit en ontmoeting centraal staan.

Bekijk de brochure