Projecten

Asset
VERY GOOD 58,99%
Beheer
Gebruik

Antonian

Het kantoorcomplex Antonian, gelegen aan Spaklerweg 50-52 te Amsterdam Duivendrecht, ligt aan de A10 aan de binnenzijde van de ring. Het totale complex met een oppervlakte van 21.290 m2 en een VVO van 18.480 m2 bestaat uit twee geschakelde gebouwen.

Het gebouw is in 2020-20221-2022 gedeeltelijk gerenoveerd, zo is in de oksel tussen de bestaande Multi tenant hoog- en laagbouw een herkenbare, uitnodigende entreeruimte toegevoegd. Deze ruimte biedt mogelijkheid voor een plek voor ontmoetingen tijdens de koffie, lunch, overleggen en borrels.

Onder de bestaande laagbouw bevond zich een overdekte parkeergelegenheid. Hier is 2.500 m2 extra kantoorruimte gecreëerd. Aan deze zijde bevindt zich een tweede toegang en staat in directe verbinding met de gerenoveerde entreeruimte.

Het volledige gebouw is verduurzaamd. Alle gevels in de bestaande hoogbouw zijn voorzien van extra gevelisolatie en van beter isolerende kozijnen met HR++ glas. Alle installaties zijn vervangen door energiezuinige apparaten. De verlichting is in de gerenoveerde delen vervangen door LED-systemen. Het sedumdak van de gerenoveerde entree zorgt voor extra waterbuffering en warmte-isolatie.