Projecten

Asset
OUTSTANDING 88,10%
Beheer
Gebruik

AFAS-Clubhuis & AFAS-Theater

AFAS Clubhuis

De totale oppervlakte van het terrein is 60.000 m2. En het hele complex ademt IT-innovatie, entertainment, educatie en werkplezier. Al die functies zijn met elkaar geïntegreerd. Het AFAS Clubhuis bestaat uit verschillende gebouwen die op een logische manier met elkaar verbonden zijn. Het hart is het Atrium met binnentuin. Van daaruit kom je in het hoofdgebouw (waar de kantoren zitten), de sportruimtes, de studio’s, het opleidingscentrum, het restaurant en het theater. Overal is er gekeken naar functionaliteit.  

Er zijn 525 werkplekken, voorzien van glasvezelverbinding tot aan het bureau. Elke plek heeft grote dubbele beeldschermen, en collega’s kunnen hun laptop inpluggen waar ze willen - het werkt meteen.

We denken dat het AFAS hoofdkantoor een van de duurzaamste kantoorgebouwen van Nederland is. Zo maken we gebruik van een warmtepomp, en liggen er 1009 zonnepanelen op het dak. Dat is goed voor het verbruik van 133 huishoudens per jaar en voor het opladen van flink wat auto’s. Vandaar dat we honderd laadpalen hebben. Bovendien gaan we uit van smart building principes: overal zijn sensoren, waardoor we alleen energie vragen waar we het ook echt gebruiken.

De ruimtes zijn groot genoeg om samen aan de slag te kunnen en klein genoeg om je niet verloren te voelen. Er zijn overlegruimtes, koffiecorners en olifantenpaadjes die al die plekken weer met elkaar verbinden. Want verbinding, daar gaat het om. Ons kantoor is ook ons clubhuis.

AFAS Theater

In 2021 opende het AFAS Theater haar deuren. Het theater met de kenmerkende koepel biedt ruimte aan 837 gasten. Het is het decor voor kleine en grote zakelijke evenementen, zoals seminars, congressen, productpresentaties en premières. Dit alles met een eigen restaurant en de modernste theater- en klimaattechnologieën.