Projecten

Asset
VERY GOOD 64,60%
Beheer
VERY GOOD 61,85%
Gebruik

WTC Rotterdam Hoogbouw

In het bruisende hart van wereldstad Rotterdam komt het (inter)nationale bedrijfsleven samen in het unieke gebouw World Trade Center Rotterdam. Oudere Rotterdammers hebben het vaak nog over ‘de Beurs’ in plaats van over het World Trade Center. Want de Koopmansbeurs ligt, letterlijk, aan de wortels van World Trade Center Rotterdam.

WTC Rotterdam is tegenwoordig een bruisende business hotspot waar men kan werken, ontmoeten, verbinden, eten en relaxen. Het historische gebouw met hoogwaardige kantoorruimten, hightech vergaderzalen, Convention center, Business center met flexplekken, Business services, inpandig parkeergelegenheden, horeca, winkels, personal fitness en kinderopvang maken het WTC Rotterdam een dynamische plek waar de huurders verzekerd zijn van een aansluiting op de mondiale zakenwereld.

Upgrade

Op dit moment wordt de hoogbouw van WTC Rotterdam gefaseerd gerenoveerd. Het WTC Rotterdam wordt daarmee een nog aantrekkelijkere plek om business te doen. Vanaf 2016 zijn de eerste verdiepingen onder handen genomen.

In de aankomende jaren zullen de overige verdiepingen een upgrade krijgen. Op cosmetisch, klimaat technisch en duurzaam vlak worden diverse optimalisaties doorgevoerd. Het concept is ambitieus. In de hoogbouw worden de verdiepingen voorzien van klimaatplafonds, de hoogte van de plafonds gaat omhoog, de liftlobby’s worden onder handen genomen, toiletten worden gerenoveerd, de gehele uitstraling wordt lichter, er komt daglichtregeling, LED verlichting en algemene ruimtes worden slimmer ingedeeld om meer openheid te creëren.

Klimaatplafond

De verbouwde kantoorruimten kenmerken zich door een hoog afwerkingsniveau. Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en de ruimten zijn voorzien van mooie, duurzame kantoorfaciliteiten, zoals een klimaatplafond: dit plafond straalt warmte of koelte uit naar beneden, waardoor je geen last hebt van koude of warme luchtstromen. Een duurzame oplossing voor klimaatbeheersing.