Projecten

Asset
GOOD 45,40%
Beheer
Gebruik

Uzin Utz Nederland

Betrouwbaarheid, waardering, internationaal werken, evenwicht, perspectief en dynamiek zijn de waarden van de Uzin Utz Group waar Uzin Utz Nederland deel van uitmaakt. Met deze waarden hebben wij vanuit het Twentse Haaksbergen de basis gelegd voor de ontwikkeling van regionale lijmfabrikant tot een wereldwijde totaalaanbieder van vloersystemen.

In de vooruitstrevende laboratoria in o.a. Haaksbergen, Ulm en Würzburg wordt door meer dan 75 gekwalificeerde en gespecialiseerde R&D medewerkers continu gewerkt aan betere en méér duurzame producten. Wij werken intensief samen met topleveranciers van grondstoffen. Hierdoor lopen wij altijd voorop. Met de merken UZIN, Wolff, Pallmann, Arturo, codex en RZ zijn wij totaalaanbieder van vloersystemen en daarmee synoniem voor de laatste stand van de vloertechniek.

Als totaalaanbieder van vloersystemen kijken we niet alleen graag naar beneden… we kijken nog liever vooruit. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de toekomst van onze medewerkers, onze klanten en het milieu. Daarom willen wij onze duurzaamheidsprestaties continu verbeteren. Dit kan goed middels de BREEAM-certificering.

Het huidige pand bestaat uit: kantoren, spreekruimten, restaurant, kleedruimten. Tevens zit er een laboratorium deel bij voor het testen van producten. In het industriedeel geldt als productie en opslag van de producten.