Projecten

Asset
EXCELLENT 73,03%
Beheer
Gebruik

The Warehouse

In het centrum van Amsterdam, in de buurt Kadijken is The Warehouse gevestigd. Het asset stamt uit 1869 en is door de jaren heen meermaals herbestemd. Het verkeert na een grondige renovatie in 2017 in haar huidige vorm; een luxueus kantoorpand. In 2018 is vervolgens nog een vijfde additionele verdieping op het pand geplaatst. Het zaagtanddak is een directe verwijzing naar de industriële geschiedenis van het pand. De vele ramen zorgen ervoor dat er veel daglicht binnen komt. Daarnaast biedt het een fantastisch uitzicht over de Amsterdamse wateren. Het pand wordt momenteel gebruikt door softwarebedrijf Oracle Nederland.

Het asset staat middenin het bruisende centrum van Amsterdam. Nabijgelegen is een divers aanbod van eet- en drinkmogelijkheden. Ook is het een uitstekende omgeving om tijdens de lunchpauze een blokje om te lopen langs bijvoorbeeld het Entrepotdok. Het pand is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn verscheidene bus- en tramhaltes in de buurt en met een kwartier lopen sta je al op het centraal station van Amsterdam.

In totaal beslaat het gebouw 8,054 m2 bruto vloeroppervlak. Hiervan heeft 6,944 m2 een kantoorfunctie, 950 m2 een bijeenkomstfunctie, en 160 m2 een sportfunctie. Het parkeerterrein is gepositioneerd voor het gebouw en heeft een capaciteit van 32 parkeervakken. Het pand bezit een energielabel A (EI: 0.55)