Projecten

Project
EXCELLENT 79,88%

The Joan I

In het opkomende deel van Amsterdam Zuidoost en op een fantastische zichtlocatie aan de A10 verrijst een multifunctioneel, flexibel en inspirerend bedrijfsverzamelgebouw. 24.000m2 flexibele en kwalitatieve kantoor – en creatieve bedrijfsruimte (The Joan I) met een efficiënte parkeergarage (The Joan II). Dit BREEAM traject gaat over het kantoorgebouw, ofwel The Joan I.

Met een kwalitatief restaurant, hoogwaardige bedrijfs-en kantoorruimte, royale werkplaatsen en ruimte voor evenementen, wordt The Joan een aanjager voor nieuwe stedelijke levendigheid in dit deelgebied van Amsterdam. Dit is een plek met allure om te ontspannen, te creëren en samen de beste resultaten te behalen.

De twee gebouwen staan aan de Joan Muyskensweg en Joandwarsstraat, naast de Bouwmaat XL en tegenover Gstar. The Joan I is een modern en zeer duurzaam kantoor- en bedrijfsverzamelgebouw met een hoofdentree bij de horeca en twee additionele entrees voor verschillende gebruikers. Aan de overkant van de Joandwarsstraat staat The Joan II, een efficiënt en stijlvol parkeerhuis met voldoende parkeergelegenheid (247) voor The Joan I en Bouwmaat XL (130).