Projecten

Asset
VERY GOOD 61,29%
Beheer
Gebruik

Swiss Sense

Wij hebben een uniek concept waarbij je je eigen boxspring (online) kunt samenstellen. In een aantal eenvoudige stappen kun je kiezen voor je eigen design, stijl en comfort.

Wij werken dagelijks met veel enthousiasme en passie waarbij de focus ligt op de kwaliteit van onze producten en de tevredenheid van onze klanten en medewerkers.

Met al bijna 100 jaar ervaring op het gebied van slapen kunnen wij de klant deskundig advies bieden voor een optimaal slaapcomfort. Door het gebruik van de beste natuurlijke materialen in de producten die wij aanbieden zorgt dit voor een duurzaam en gezond product. Wij bieden een uniek assortiment rechtstreeks uit de fabriek van Familie Diks en met oog voor detail, vormgeving en ondersteuning produceren zij het perfecte bed en staan garant voor een goede nachtrust.

Wij gaan voor kwaliteit! Dagelijks worden alle producten gecontroleerd en getest op kwaliteit en afwerking zodat wij er zeker van zijn dat jij op het beste bed slaapt. Wij willen dat jij onbezorgd gaat genieten van jouw aankoop bij Swiss Sense en bieden maar liefst 25 jaar garantie op onze boxsprings! Familie Diks richt zich behalve op het heden ook op de toekomst waarbij gelet wordt op trends en ontwikkelingen op het gebied van slapen en slaapcomfort.

Onder het certificatie proces valt fase 2 en een deel van de uitbreiding fase 3. Dit is een kantoor met opslaghal en distributie.