Sijthoff City, Den Haag

Score
56,2%
Schema
Nieuwbouw en Renovatie
Ontwerpfase
27 augustus
2013
Gecertificeerd op

Het voormalig kantoor van de bekende uitgeverij Sijthoff Pers is volledig gerenoveerd tot een absolute A-locatie voor winkels, horeca en luxe kantoorruimte. Na de renovatie heeft het gebouw ongeveer 4.750 vierkante meter aan winkeloppervlakte en ongeveer 6.300 vierkante moderne kantoorruimte. Er worden transparante etalages aangebracht. Ook is er plek voor warmtekoudeopslag (WKO), waarborging van gebruiksvriendelijkheid door regelbaar thermisch comfort, regelbare, hoogfrequente verlichting met daglicht- en aanwezigheidssturing, waterbesparend sanitair, stimulering van het gebruik van het openbaar vervoer door middel van een OV informatiepunt en vervoersplan.

Colliers International is namens Credit Suisse als gedelegeerd opdrachtgever verantwoordelijk voor de totale herontwikkeling van Sijthoff City. Impact Ontwikkeling uit Rotterdam is verantwoordelijk voor het project management en V8 Architects uit Rotterdam heeft het ontwerp gemaakt.